Concert pentru pian si flaut

Maestrii Ionut Bogdan Stefanescu (flaut) si Madalin Voicu Jr. (pian), va propun un “Recital de bisuri”.

Vor interpreta partituri celebre de la Ceaikovski la Kreisler, Schumann si Piazzolla sau Haydn si Rachmaninof, pline de sensibilitate si virtuozitate. In speranta unei lumi normale si a revederii cat mai grabnice in salile de concert, sa nu uitam ceea ce ne uneste de fapt, frumosul si iubirea.

Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE SI CUMPARARE A PRODUSELOR FANBUGLE LIVE STREAMING

Prezentul regulament, impreuna cu documentele mentionate in cuprinsul lui, stabileste Conditiile de utilizare (Termenii de utilizare) in care poate fi folosit serviciul de Streaming Live pe platforma Fanbugle Live, difuzate exclusiv prin site-ul fanbugle.com, in continuare definit ca si – Site-ul.

Va rugam sa cititi cu atentie acesti Termeni de utilizare inainte de utilizarea site-ului. Prin utilizarea acestui site si cumpararea pachetelor sau a biletelor de Live Streaming, declarati faptul ca sunteti de acord cu Termenii de utilizare si ca sunteti de acord cu respectarea acestora. Daca nu sunteti de acord cu Termenii de utilizare, va rugam sa nu continuati cu folosirea serviciilor de Live Streaming sau a site-ului fanbugle.com

Serviciul de Live Streaming oferit exclusiv prin site-ul fanbugle.com este administrat cu acordul Fanbugle Social Media Management Inc. USA (Compania), de catre SC MICA AUSTRIE SRL (STAGEPROMOTION ™), persoana juridica romana, cu sediul in Bucuresti, strada Panterei 9,Sector 5 inregistrata la Oficiul Registrul Comertului cu nr. J40/5393/2006, cod de inregistrare fiscala RO18540941.

1. Termenii de utilizare pot fi modificati in orice moment prin modificarea prezentului regulament. Va rugam verificati periodic prezenta pagina pentru a afla oricare dintre modificari, acestea fiind obligatorii. Unele dintre dispozitiile prezentului regulament vor putea fi inlocuite de catre dispozitii sau notificari publicate in alta parte pe Site sau alte regulamente de ordine interioara sau regulamente de utilizare a Site-ului. În situația în care în orice moment nu sunteți de acord cu aceste Condiții de utilizare, trebuie să opriți utilizarea serviciului.

2. Clauzele urmatoare stabilesc conditiile in care aveti acces la Site si la serviciile de Live Streaming, se aplica tuturor celor care folosesc Site-ul si serviciile de Live Streaming.

3. Nu veti putea folosi site-ul sau Continutul in orice alt mod decat scopul in care a fost permis accesul si in orice mod care incalca orice lege sau regulament local, national sau international;

4. Este interzisa distribuirea sau acordarea accesului la continutul contului dvs si la pachetul de Live Streaming achizitionat de dvs. unor persoane terte, fiecare pachet/bilet achizitionat fiind destinat doar persoanei care l-a achizitionat.

4.1 Licenta de Live Streaming cumparata pentru fiecare eveniment difuzat este valabila pentru 1 aparat

4.2 Este interzisa distribuirea sau redarea serviciului de Live Streaming in orice spatiu public sau privat unde participa mai mult de 8 persoane.

4.3 Distribuirea sau acordarea accesului unor persoane terte duce la blocarea accesului catre continutul Live Streaming, blocarea accesului de pe site si exceptarea dreptului la retragere/returnare conform art. 8 din prezentul regulament.

5. Adresa de email oficiala pentru transmiterea intrebarilor si problemelor tehnice sau de plata legate de serviciul de Live Streaming este: info@fanbugle.com

Nici o alta metoda de contact nu este acceptata pentru rezolvarea intrebarilor sau cererilor legate de serviciul de Live Streaming si nu se vor oferi raspunsuri sau suport prin alte metode de contact.

6. Cumpararea Pachetelor/biletelor Live Streaming: inaintea fiecarui eveniment, unde va exista un serviciu de Live Streaming disponibil, va exista posibilitatea cumpararii unui pachet/bilet individual de Live Streaming valabil doar pe durata acelui eveniment.

6.1 Fiecare pachet/bilet individual de Live Streaming include optiunea de download/acces instant al link-ului unic de Live Streaming, acces limitat la 3 download/accesari de pagina. Aceasta limita este impusa pentru eliminarea situatiilor cand link-ul personal si accesul catre contul personal este oferit alor persoane terte, vezi la pct.4. Dupa consumarea celor 3 download/accesari a paginii unice de Live Streaming utilizatorul nu mai va avea dreptul sa vizioneze pagina de Live Streaming.

6.2 In cazuri exceptionale, cand din situatii tehnice ce nu pot fi imputate utilizatorului, se acceseaza pagina unica de Live Streaming de mai mult de 3 ori, utilizatorul poate trimite un email la adresa de contact de la art. 5 pentru a cere o exceptiie de vizualizare. Nu garantam insa acordarea exceptiilor.

7. Plata se face exclusiv prin platforma Fanbugle Live – folosind optiunile carte de credit VISA, MASTERCARD si nu sunt acceptate cartile de credit emise in afara spatiului comunitar al UE– preturile sunt exprimate in RON. SC MICA AUSTRIE SRL (STAGEPROMOTION ™) nu retine datele privind cardurile utilizate pentru plata, acestea fiind transmise de catre utilizatorul final direct procesatorului de plati, prin intremediul platformei acesteia din urma.

8. Politica de returnare: Pachetele/biletele cumparate NU SUNT RETURNABILE, cu exceptia situatiei exceptionale a anularii evenimentului de catre organizatori, acest fapt urmand a fi comunicat public pe site-ul fanbugle.com.

8.1 Imediat dupa finalizarea platii pentru pachetele de Live Streaming, utilizatorul primeste acces instant catre pagina unica de Live Streaming astfel incat, imediat dupa plata, serviciile cumparate sunt livrate catre utilizatorul final, acestea fiind considerate consumate.

8.2 Bunuri digitale consumate nu mai au dreptul la retragere conform Ordonantei de Guvern nr.34/ 2014, ART. 16.

8.3 Utilizatorii carora le este refuzat dreptul de retragere/returnare si apeleaza direct la returnare/retragere prin institutia financiara emitenta a cardului de credit sau prin banca la care utilizatorul are deschis contul asociat platii, vor fi blocati definitiv si irevocabil de la vizionarea site-ului si a Live Stream-urilor viitoare.

9. Pentru a beneficia de functionalitățile Platformei, utilizatorii au nevoie de un calculator personal (desktop sau laptop), o conexiune stabilă la internet și de un browser web instalat (Chrome 30+, Firefox 27+, Safari 9+), prin intermediul căruia vor putea accesa adresa https://fanbugle.com/. Alternativ, utilizatorii de dispozitive mobile pot utiliza Android (Lollipop) versiunea 5.0+ sau iOS versiunea 9.3.5+. Pentru claritate, utilizarea serviciilor de accesare a Platformei, cum ar fi serviciile de internet fix, internet mobil (servicii oferite de către alt furnizor) sau mobil roaming (inclusiv cele oferite de către alt furnizor), serviciile de acces la calculatoare sau dispozitive mobile legate la internet nu sunt furnizate de Companie și pot presupune încheierea de contracte cu furnizorii acestora precum și plata anumitor tarife către respectivii furnizori.

Cerintele pentru receptionarea de calitate a evenimentelor sunt:

  • 240p - 500 kbps
  • 360p - 1 Mbps
  • 720p - 3 Mbps
  • 1080p - 7 Mbps
  • 2K - 12 Mbps
  • 4K & up - 22 Mbps
Calitate - Viteza minima necesara

9.1. Nu raspundem si nu oferim suport pentru probleme tehnice generate de:

a) computere, echipamentele de calcul, electronice de receptie ascociate, audio, video, sau de alimentarea si conectarea la reteaua de energie electrica ale clientilor

b) conexiunea defectuasa la internet a clientilor

c) incompatibilitatea cu sistemele de Live Streaming (browser incompatibil, aparat incompatibil),

d) orice alta defectiune sau problema tehnica care nu este direct legata de serviciul de Live Streaming pe site-ul fanbugle.com.

9.2. Atat SC MICA AUSTRIE SRL (STAGEPROMOTION ™), cat si FanBugle Social Media Management Inc. US nu garanteaza nici un standard de calitate sau de durata pentru serviciul de live streaming, evenimentele live fiind difuzate in functie de conditiile tehnice existente si de durata transmisiei respective.

10. Serviciul de Live Streaming poate avea o intarziere tolerata, in functie de performantele serviciului de internet al utilizatorului, de la 1 secunda pana la 180 de secunde, intarziere tolerata care nu este considerata problema tehnica.

11. Toate marcile si logo-urile afisate si difuzate prin serviciul de Live Streaming apartin proprietarilor de drept.

12. Ne rezervam dreptul de a restrictiona accesul, individual sau in grup, catre serviciile curente sau viitoare de Live Streaming si de a nu furniza detalii despre faptele/informatiile ce au dus la decizia de a restrictiona accesul catre serviciile de Live Streaming sau website.

13. Organizatorul si administratorul serviciilor de Live Streaming nu este responsabil pentru continutul difuzat in timpul live streamingului si nici pentru orice manifestari obscene sau violente care ar putea fi difuzate pe durata evenimentelor Live Streaming.

14. DREPTURILE DE AUTOR

14.1 Utilizatorii declară și înțeleg că toate drepturile de autor și drepturile conexe drepturilor de autor, aparțin Fanbugle Social Media Management Inc. US, indiferent de teritoriu. În plus, utilizatorul declară și înțelege că nu va folosi informațiile și materialele protejate de astfel de drepturi decât în scopul utilizării Platformei și conform prezentelor condiții.

14.2 Utilizarea Platformei, cu excepția utilizării pentru care aceasta a fost creată, este strict interzisă și încalcă drepturile de proprietate intelectuala ale Companiei. Utilizarea în alte scopuri poate atrage răspunderea utilizatorilor conform Legii nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe.

15. Prin acceptarea Termenelor și Condițiilor înțelegeți și declarați că veți despăgubi Compania de orice prejudiciu direct sau indirect, efectiv sau provenit din foloase nerealizate, inclusiv pierderi de imagine sau de venituri, cauzat prin încălcarea obligațiilor din prezentul contract de către dumneavoastră sau de către persoanele care au acces la Platforma prin intermediul terminalului dumneavoastră (PC, laptop, dispozitiv mobil) sau prin încălcarea oricăror drepturi de autor sau drepturi conexe drepturilor de autor.

16. PROTECȚIA ANTIPHISHING

16.1 Compania nu transmite prin e-mail sau SMS mesaje tip alertă, de verificare, de solicitare informații sau mesaje care conțin programe, aplicații sau redirecționări către diferite website-uri prin care le sunt cerute abonaților date cu caracter personal sau orice alte informații despre aceștia.

16.2 Mesaje de acest tip provin de la adrese de e-mail inexistente sau contrafăcute în vederea obținerii în mod fraudulos de informații confidențiale. În scopul prevenerii unor posibile fraude, vă rugăm să nu urmați și să nu dați curs solicitărilor continute de acest tip de mesaje. În cazurile în care primiți astfel de mesaje, vă rugăm să ne contactați prin e-mail.

16.3 În vederea utilizării în mod corect și sigur a Platformei, vă rugăm să respectați următoarele reguli:

(i) să nu raspundeți la nicio solicitare privind comunicarea de date cu caracter personal (CNP, cod client, date factură, username, parolă etc.);

(ii) Compania nu va colecta prin e-mail sau SMS date cu caracter personal sau informații confidențiale despre abonați;

(iii) Username-ul și parola de acces nu trebuie divulgate de dumneavoastră către terți, ele fiind destinate pentru a facilita accesul la utilizarea corectă a Platformei.

17. FORȚA MAJORĂ ŞI ALTE CAUZE EXONERATOARE DE RĂSPUNDERE

17.1 Forța majoră este evenimentul extern, imprevizibil, absolut în afara controlului părților și care nu poate fi evitat. Compania nu poate fi făcută responsabilă, direct sau indirect, pentru neîndeplinirea obligaţiilor sale din cauza forţei majore, a altor cauze exoneratoare de răspundere conform legii sau în condiţiile prevăzute în prezentul contract. Această exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de funcționare ale echipamentului tehnic utilizat pentru funcționarea Platformei, lipsa funcționării conexiunii la internet, lipsa funcționării conexiunilor la telefon, viruși informatici, accesul neautorizat în sistemele Platformei, erorile de operare etc.

18. Contractul de Utilizare și relația dintre dumneavoastră și Companie sunt guvernate de legea română. Orice dispută legată de utilizarea Platformei este de competența exclusivă a instanțelor competente din București, Romania și va fi rezovlată conform legislației aplicabile.