Concert pentru pian si flaut

Maestrii Ionut Bogdan Stefanescu (flaut) si Madalin Voicu Jr. (pian), va propun un “Recital de bisuri”.

Vor interpreta partituri celebre de la Ceaikovski la Kreisler, Schumann si Piazzolla sau Haydn si Rachmaninof, pline de sensibilitate si virtuozitate. In speranta unei lumi normale si a revederii cat mai grabnice in salile de concert, sa nu uitam ceea ce ne uneste de fapt, frumosul si iubirea.

Cerinte si browsere acceptate

Pentru a urmari un eveniment pe Fanbugle Live, asigurati-va ca aveti urmatoarele:

Cerinte de sistem: Windows 8 sau o versiune ulterioara, Mac OS X 10.6 sau o versiune ulterioara

Browsere desktop acceptate:

  • Google Chrome 45+
  • Mozilla Firefox 49+
  • Safari 10+
  • Microsoft Edge 15+

Navigatoare mobile acceptate:

  • Chrome 45+
  • Safari 10+ (iOS)

Conexiune la Internet: viteza de descarcare 5-10 Mbps este recomandata.

Dacă utilizati un serviciu de firewall (de exemplu, o retea corporativa sau scolara) si / sau aveti domenii restranse, consultati departamentul de IT pentru configurarea browserului.

Va recomandam sa vizualizati continutul Fanbugle Live dintr-o conexiune prin cablu, cu o viteza de descarcare de cel putin 1 Mbps. Daca producatorul evenimentului trimite fluxul la un bitrate mai mare, veti avea nevoie de o conexiune mai rapida.
Pentru a va testa viteza, accesati FAST.COM.

Latimea de banda fluctueaza constant (in special pe Wi-Fi si internet mobil), de aceea este recomandata rularea mai multor teste. Ca regula generala, latimea de banda a descarcarilor trebuie sa fie mai mare decat rata de viteza a difuzarii evenimentului pe care incercati sa il urmariti.